Információk

A horgászvilág csúcsminőségét képviselő, legkiemelkedőbb márkák egy helyen!CarpSoul Hungary Kft.

Tel.: +36 30 1618184

E-mail: info@carpsoul.hu

Engedélyszám: HU 13100178


A CarpSoul Hungary Kft. számos márka kizárólagos hazai forgalmazója.

A cég azzal a céllal jött létre, hogy a horgászat legfőbb szegmenseiből képviselje az abszolút csúcsminőséget jelentő, legmegbízhatóbb és legegyedibb termékeket. 

Az általunk képviselt vállalatok, mind olyan emberekkel az élükön tevékenykednek, akiknek életük a horgászat és személyesen is közreműködnek minden termék magas minőségű kivitelezésében.

Megtalálhatóak nálunk csúcskategóriás botok, zsinórok, horgok, ólmok, rakéták, saját fejlesztésű inox termékek, illetve csalik is.A Harrison advanced rods 1989 óta készíti a lehető legkiválóbb botokat a horgászat szerelmeseinek.
Az angol cég termékei mára szerte a világban elérhetőek, amelyek közül a legkeresettebbek a pontyozó botok, de készítenek pergető, match, legyező, és számos speciális botot is.
Minden botot kézzel, a liverpooli műhelyben készítenek, Steve Harrison felügyelete alatt.
A név mára egy kultuszfogalom lett, és egyet jelent a kompromisszummentes minőség, és a létező legjobb horgászbot fogalmával.


A cég 1988-ban alakult, az Egyesült Államokbeli Boltonban.
A megalakulással egy időben bevezették a horgászat történelmében mérföldkőnek számító, legendás ”Kryston Multi-Strand”-ot, mint a világ első nagy horderejű, kiváló ellenálló képességgel rendelkező horogelőkéjét. A későbbiekben újabb és újabb termékeket dobtak piacra és egyedülálló újításaiknak köszönhetően világszerte hatalmas hírnévre tettek szert.
A horgászok számos nemzeti és nemzetközi rekordot döntöttek meg Kryston előkék használatával, így aligha meglepő, hogy a világ legjobb pontyhorgászainak támogatása tanúskodik a nagyfokú hatékonyság és megbízhatóság mellett.


Abrasion resistance… azaz kopásállóság.
A ’80-as években még kevés megbízható, ellenálló horgászzsinór volt forgalomban, ’míg nem az akkori vezető botgyártók egyike, Terry Eustace – célzottan sziklák közti lazacfogáshoz - kifejlesztette a Trilene Big Game-et. Később, 1989-ben megalapította a Gold Label Tackle-t, ezzel örökre megváltoztatva az angol horgászpiacot. Immár a fiával közösen vezetett saját cég gyártotta azokat a továbbfejlesztett, nagy sikerű zsinórokat, mint pl. a Pro Clear vagy a Pro Tough.
Később a páratlan tulajdonságokkal bíró zsinórok mellett a cég repertoárjában megjelentek az aprócikkek és a mára szintén legendásnak számító Penetrator horgok is...


2013-ban, sok éves tapasztalatokat alapul véve sikerült megalkotnunk egy optimális méretű, kellően stabil, mégis gyorsan és könnyen szállítható bottartó állványt, a Turret-et.
A teljesen rozsdamentes anyagból készült rod pod sikere arra ösztönzött bennünket, hogy folytassuk a munkát, így további kiegészítőket készíttettünk magához a Turret-hez ill. más, vízparton használatos hasznos eszközök elkészítésébe fogtunk.
Így született meg egyik saját termékcsaládunk a CarpSoul Metal.A CarpSoul csalik alapjai már közel tizenöt éves múltra tekintenek vissza.
A bojlik megfelelő hátterét a sok éves, professzionális és életvitelszerű horgász tapasztalatok, a tógazdálkodási szakmai múlt és a szerte ágazó halbiológiai, illetve aquakultúrális ismeretek alkotják.
A csalikészítést teljesen egyedi szemszögből közelítjük meg, egyfajta művészeti alkotásként tekintünk rá.
Az általunk képviselt elit vonal alapjait a csúcsminőségű, kompromisszum mentes összetevők, az optimális beltartalom, a megfelelően nyitott szerkezet és a természetközeli összetevők alkotják, mindazon által a prémium termékek közül is kiemel minket az a szemlélet, amivel minden egyes csalit megalkotunk.


Mindegyik golyónak szerepe, lelke van és együtt komplex egységet alkotnak.
Ezek a csalik nem pusztán bojlik, annál sokkal többek, egy horgászszemlélet képviselői.
Teljesen egyedi, mások által sosem használt gourmet (ínyenc) ízvilágokat kombinálnak a már sokat bizonyított, klasszikus összetevőkkel.

A CarpSoul csali széria 4+1 bojliból áll össze.
Egymást kiegészítve, egységes rendszert alkotnak, mely azon alapszik, hogy ezek a bojlik minden helyzetre és körülményre komplex megoldást kínálnak. A különleges és kimagasló eredményt produkáló csalik sikere az ízek harmóniájában és az összetevők megfelelő egyensúlyában  rejlik.

Több mint 120 féle alapanyagból, számtalan specialitásból és megannyi, kizárólag a CarpSoul által használt, egyedi összetevőből épül fel a bojlik szerkezete.
Amennyiben olyan új kiegészítővel találkozunk amelyről úgy gondoljuk, hogy érdekes lehet a halak számára, azzal megpróbáljuk a erősíteni a meglévő négy ízvilág valamelyikét.
Ezt az elvet követve folyamatosan csiszoljuk, és a végletekig tökéletesítjük a csalikat.

Ahhoz, hogy halat tudjunk fogni, először bíznunk kell a csalinkban, majd a szerelékünkben és utána jön a legfontosabb, meg kell találnunk a halak tartózkodási, illetve táplálkozási helyeit.
Pontyot, főleg éheset szinte mindennel lehet fogni, de tudatosan, minden körülmény közt helyt állva, a céljainkat elérve már igazi kihívás jelent, melyben kizárólag a csalinkba vetett hitünk segíthet.
Szállítási költség: 2 490 Ft.

Minimum rendelési érték: 3 000 Ft.

Várható szállítási idő: 5 munkanap.

A rendeléseket telefonon is le lehet adni.

Budapesten (II., III. ker.), Gyöngyösön, Nagyrédén telefonos egyeztetés után lehetőség van díjmentes, személyes átvételre is.


Az oldal Google Chrome böngészőre van optimalizálva. Az oldal megtekintéséhez a megadott böngésző használata ajánlott.

Minden Kedves látogatónak kellemes időtöltést kívánunk az oldalon!Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.