Supernatural

Supernatural


Rendelésre


Kiszerelés :

Ár: 3 490 FtSUPERNATURAL (Natúr - Máj)

A Supernatural bojli a nagy mennyiségű, de minőségi etetést hivatott szolgálni. Összetételében megegyezik a carpsoul széria alapjaival, de teljesen natúr jellegű, így mindegyik íz mellé kiválóan alkalmas etetési célra. Ha kimondottan nagy pontyokra horgászunk, és van elegendő időnk az etetésre, érdemes csalinak is használni, meglepő eredményeket hozhat! Nagyon könnyen emészthető, a pontyok természetes táplálékaival teli, rengeteg víz oldékony összetevőt tartalmazó bojli. Folyamatos etetésekre kiváló alap, hiszen rendkívül komplex, optimális! beltartalmú bojli, a halak nem tudnak eltelni tőle, így folyamatosan visszajárnak majd az etetésünkre. Inkább a felmelegedett vizeknél érdemes nagy mennyiségekben használni.


CARPSOUL BOJLI CSALÁD

- A CarpSoul csali széria 4+1 bojliból áll össze. Egymást kiegészítve, egységes rendszert alkotnak, mely azon alapszik, hogy ezek a bojlik minden helyzetre és körülményre komplex megoldást kínálnak.

- Ha találkozunk egy új alapanyaggal, liszttel, folyékony összetevővel, adalékkal, fűszerrel, ízzel, vagy bármi olyannal amit vélhetőleg érdekes a halak számára, megpróbáljuk a meglévő 4 golyó valamelyikét erősíteni vele. Ezáltal folyamatosan csiszoljuk, és a végletekig tökéletesítjük a csalikat, ahelyett, hogy minden évben új ízekkel állnánk elő.

- A különleges és kimagasló eredményt produkáló csalik sikere az ízek harmóniájában és az összetevők megfelelő egyensúlyában  rejlik. Több mint 120 féle alapanyagból, számtalan specialitásból és megannyi, kizárólag a CarpSoul által használt, egyedi összetevőből épül fel a bojlik szerkezete.

- A csalik kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, és megpróbálnak a lehető legjobban közelíteni a pontyok mindennapi táplálékaihoz. A teljesen egyedi és ellenállhatatlan ízvilágukat a felhasznált alapanyagok összhangjából nyerik, az aromák és színezékek teljes nélkülözésével.

- A bojlik a HNV (High Nutritional Value) elvet alapul véve biztosítják az etetés hosszú távon való működését. Minden típusú golyó tartalmazza a pontyok számára élettanilag szükséges tápanyagokat. A megfelelő összeállítás a célzott pontyhorgászati múltra, illetve a tógazdaságban és az aquakultúrában szerezett tapasztalatokra épül.

- A bojlik állaga úgy lett összeállítva, hogy abból folyamatosan oldódjanak ki az értékes összetevők, de akár 24 óra elteltével is megtartsák kimagasló csalogató hatásukat.

- A lehető legkevesebb kereskedelmi lépcsőn megy át, az elkészítést követően egyenesen a horgászhoz kerül, így a vevő ténylegesen a bojliért és a beltartalomért fizet. Csakis ezáltal tudjuk garantálni az összes értékes összetevőt a csaliban.

- Mindegyik golyónak szerepe, lelke van és együtt alkotnak egy egészet. Ezek a csalik nem pusztán bojlik, annál sokkal többek, egy horgászszemlélet képviselői.


BOJLI MIX

Az elkészítéshez még az alábbi összetevők szükségesek:

6-10 db tojás

10 g só

1 g édesítő (Vagy annak megfelelő cukor)

20 ml Olaj (Például: Kukoricacsíra olaj)


Javasolt extra ízesítések:

- 10 ml Squid & Octopus + 1 ml Black Pepper

- 5 ml Kagyló + 50 g Kagyló konzerv ledarálva

- 5 ml Csoki + 50 g Kakaó

- 5 ml Kolbász + 50 g Robin Red


Ezen felül tetszés szerint ízesíthető akár büdös, akár fűszer, akár édes ízvilággal is.

Bármilyen irányba el lehet vinni, a lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határokat.

Hozzászólások


Admin# 0


Még nincs hozzászólás, légy te az első!


Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.