Sniper

Sniper


Rendelésre


Kiszerelés :

Ár: 7 990 Ft



SNIPER (Dijoni mustár - Chili - Hús - Vér)


Egy igazi hungarikum, az íze, mint egy finom gyulainak! A magyar halak egyszerűen megvesznek egy finom kolbászos bojliért. A legtöbb kapásra ezzel a bojlival számíthatunk, azonban a hús, a vér, és a chili keverékére bármikor elcsábulhat egy kapitális példány is. A fűszereknek és a víz oldékony összetevőknek köszönhetően rendkívül gyorsan dolgozik és fejti ki hatását. Jellegénél fogva teljesen érzéketlen a frontokra és a hőmérsékletre, egy igazi Joly Joker, kihagyhatatlan.


CARPSOUL BOJLI CSALÁD

- A CarpSoul csali széria 4+1 bojliból áll össze. Egymást kiegészítve, egységes rendszert alkotnak, mely azon alapszik, hogy ezek a bojlik minden helyzetre és körülményre komplex megoldást kínálnak.

- Ha találkozunk egy új alapanyaggal, liszttel, folyékony összetevővel, adalékkal, fűszerrel, ízzel, vagy bármi olyannal amit vélhetőleg érdekes a halak számára, megpróbáljuk a meglévő 4 golyó valamelyikét erősíteni vele. Ezáltal folyamatosan csiszoljuk, és a végletekig tökéletesítjük a csalikat, ahelyett, hogy minden évben új ízekkel állnánk elő.

- A különleges és kimagasló eredményt produkáló csalik sikere az ízek harmóniájában és az összetevők megfelelő egyensúlyában  rejlik. Több mint 120 féle alapanyagból, számtalan specialitásból és megannyi, kizárólag a CarpSoul által használt, egyedi összetevőből épül fel a bojlik szerkezete.

- A csalik kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, és megpróbálnak a lehető legjobban közelíteni a pontyok mindennapi táplálékaihoz. A teljesen egyedi és ellenállhatatlan ízvilágukat a felhasznált alapanyagok összhangjából nyerik, az aromák és színezékek teljes nélkülözésével.

- A bojlik a HNV (High Nutritional Value) elvet alapul véve biztosítják az etetés hosszú távon való működését. Minden típusú golyó tartalmazza a pontyok számára élettanilag szükséges tápanyagokat. A megfelelő összeállítás a célzott pontyhorgászati múltra, illetve a tógazdaságban és az aquakultúrában szerezett tapasztalatokra épül.

- A bojlik állaga úgy lett összeállítva, hogy abból folyamatosan oldódjanak ki az értékes összetevők, de akár 24 óra elteltével is megtartsák kimagasló csalogató hatásukat.

- A lehető legkevesebb kereskedelmi lépcsőn megy át, az elkészítést követően egyenesen a horgászhoz kerül, így a vevő ténylegesen a bojliért és a beltartalomért fizet. Csakis ezáltal tudjuk garantálni az összes értékes összetevőt a csaliban.

- Mindegyik golyónak szerepe, lelke van és együtt alkotnak egy egészet. Ezek a csalik nem pusztán bojlik, annál sokkal többek, egy horgászszemlélet képviselői.


KÉSZ BOJLI

A fagyasztott szériától mindössze annyiban tér el, hogy minimális mennyiségben tartalmaz az élelmiszeriparban is használatos tartósítót. A rövidebb eltarthatóság mellett döntve, a használt mennyiség még semmilyen formában nem befolyásolja a csali minőségét és eredményességét. Nem kell mélyhűtőben tárolni, 6 hónapig zacskózva tárolható.

Hozzászólások


Admin# 0


Még nincs hozzászólás, légy te az első!


Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.